Notícies

El centre especial de treball Apunts ha realitzat la decoració del Centre d'Atenció Especialitzada (CAE) de Nexe Fundació, traslladant les imatges del conte "Mimi i la girafa blava", creat per la fundadora de Nexe Fundació, a les parets del centre.
Traslladem el conte "Mimi i la Girafa Blava" a les parets del CAE de Nexe Fundació

El centre especial de treball Apunts ha realitzat la decoració del Centre d'Atenció Especialitzada (CAE) de Nexe Fundació, traslladant les imatges del conte "Mimi i la girafa blava", creat per la fundadora de Nexe Fundació, a les parets del centre.

Nexe Fundació és una fundació privada sense ànim de lucre on s'atenen infants amb pluridiscapacitat i les seves famílies. Nexe comptava amb un espai destinat al seu CAE on prèviament hi havia hagut oficines, de manera que l'espai no comptava amb decoració. Jordi Ventura, fisioterapeuta i responsable del CAE de Nexe Fundació, afirma que "en qualsevol institució o espai dedicat als nens i nenes és molt important la pintura, els estímuls, el que sentin".

Des d'Apunts s'ha volgut contribuir en l'adaptació d'aquest espai traslladant les il·lustracions del conte "Mimi i la girafa blava", creat per la fundadora de Nexe Fundació Cécile de Visscher, i que ara són presents a les habitacions i espais del CAE. Maria Hill, responsable de Creativitat i Disseny d'Apunts, explica que "s'han agafat directament les il·lustracions del conte ja que d'aquesta manera els nens i nenes poden reconèixer els personatges a les parets, i al final el que volíem era que se sentissin dins el conte".

Una acció que, des d'Apunts, tenia l'objectiu de "millorar el benestar i l'experiència dels infants", segons Laura Morales, consultora en RSC i LGD d'Apunts: "així hem generat un teixit col·laboratiu amb l'objectiu de generar un impacte positiu en la nostra comunitat i entorn. És una manera de desenvolupar, activar i reivindicar aquesta part de responsabilitat social corporativa, que no només està destinada a empreses i el sector privat, sinó també a d'altres entitats i administracions".

Aquest projecte s'ha realitzat amb la col·laboració d'HP, a través de l'aprovisionament de material.

Aquí pots veure un vídeo per conèixer aquesta col·laboració i veure com ha quedat l'espai.